ГУЛАШ ОД ПЕЧУРАКА КОЈИ ЈЕ УКУСНИЈИ ЧАК И ОД ОНОГ С МЕСОМ: Буковаче или вргањи овом јелу дају посебну чар
Рецепт за гулаш од печурака мора имати свака домаћица, гости и укућани ће бити одушевљени!

Foto: Jutjub/Printskrin/Jaja i kobaja
Састојци:
- 2 главице лука
- 4 чена белог лука
- 1 гранчица рузмарина
- 4 кромпира
- маслиново или сунцокретово уље
- 1/2 кг вргања (или шампињона)
- 2 кашике ајвара
- со, бибер
- сирће
Припрема:
1. На маслиновом уљу продинстати ситно насецкан црни и бели лук и рузмарин. Долити воду, додати вргање и три кромпира исечена на коцкице, а један кромпир нека буде цео. Додати со и ајвар (ако немате ајвар, можете додати једну велику или две мање црвене паприке, исецкане што ситније).
2. Кувати око 45 минута на лаганој ватри, пред крај кувања додати бибер и кашику сирћета.
3. На крају цео скуван кромпир изгњечити виљушком и додати поново у гулаш.
Препоручујемо

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (1)