СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Месо је мекано и буквално се раздваја на додир само због једног трика
СВИЊСКО месо потопљено у сос од вињака и бибера постаје мекано и растресито, тако да се раздваја лагано само на један додир.

Фото: Free Images Pixabay
Потребно је:
300 г свињског филеа
2 прстохвата шареног бибера
прстохват соли
чашица вињака
1 паприка
чен белог лука
маслиново уље
20 г путера
½ чаше црвеног вина
Припрема:
Направити шницлу од свињског филеа. Потопити шницлу у миксу бибера и соли са вињаком. Паприку исецкати на штапиће. Изгриловати паприку и бели лук и посолити. Месо испржити на маслиновом уљу и путеру. Додати црвено вино.
Шницлу у бибер сосу сервирати са паприком.
(Стил)
Препоручујемо

ТРАМП ОТКРИО КОЛИКО ЉУДИ НЕДЕЉНО ГИНЕ У УКРАЈИНИ: "Путин убија много украјинских војника"
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је незадовољан понашањем руског председника Владимира Путина и навео да разматра нове санкције против Русије.
08. 07. 2025. у 20:36

СКАНДАЛ! ПЛЕНКОВИЋ О УСТАШКОМ КОНЦЕРТУ ТОМПСОНА: "Поносни смо, једино он може да окупи пола милиона"
ПРЕМИЈЕР Хрватске Андреј Пленковић одржао је конференцију за медије након седнице Председништва Хрватске демократске заједнице (ХДЗ). Главна тема била је концерт Марка Перковића Томпсона на Хиподрому и усташка иконографија која се тамо могла видети, али и чути.
07. 07. 2025. у 18:33

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)