СПЕЦИЈАЛИТЕТ КОЈИ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ! Риба у соја сосу, лагани ручак

Novosti online

03. 01. 2024. у 09:00

ЛАГАНИ ручак који одлично иде уз кувани пиринач и све врсте поврћа.

СПЕЦИЈАЛИТЕТ КОЈИ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ! Риба у соја сосу, лагани ручак

Фото Shutterstock

Потребно:

* риба по жељи, 1 кг
* ђумбир, мање парче
* празилук, 1 ком
* уље, 2 кашике
* соја сос за рибу и морске плодове, 1 дл

Припрема:

- Очистите рибу и направите лагане прорезе у рибљем месу са једне и са друге стране. Исецкајте ђумбир и празилук на уске танке штапице и ставите их у прорезе рибе. Рибу тако кувајте на пари око десет минута.

- Након што је риба скувана процедите вишак воде који се створио након кувања и загрејте уље у посебној посуди. У уље можете да додате зачине или љуту папричицу. Загрејано уље прелијте преко рибе. На крају све залијте соја сосом и рибу послужите са куваним пиринчем и поврћем по жељи.

(Super recepti/Žena)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

РУСИЈА СЛАВИ! Руси добили сјајну вест из Београда