ЕВО СУПЕР ИДЕЈЕ ЗА ЈАКО УКУСАН РУЧАК КОЈИ СЕ ПРАВИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ: Пилетина с броколијем у белом сосу
ВЕОМА укусан, брз и лаган оброк.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Састојци:
* 400 г пилећих груди
* 1 кесица смрзнутог броколија или 350 г свежег
* 2 дл павлаке за кување
* 1 комад маслаца
* со и бибер
Припрема:
1. Исеците пилетину на трачице и пеците је у тигању на маслацу док не постане златносмеђа.
2. Додајте броколи, кувајте док не омекша.
3. Додајте павлаку за кување, посолите и побиберите по укусу.
4. Крчкајте још неколико минута док сос не постане кремаст и док се лепо не сједини с пилетином.
5. Послужити с куваном тестенином или пиринчем.
(Stil)
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)