ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте

Novosti online

14. 02. 2024. у 13:21

НЕВЕРОВАТНО сочно и сласно јело од пилетине са додацима.

ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте

Фото Shutterstock

Потребно:

* 4 пилећа филета
* 1 веза першуна
* 150 г кремастог сира
* со, бибер
* 4 парчета шунке
* 1 кашика брашна
* 1 јаје
* 6 кашика презли
* 3 кашике уља

Припрема:

У једној посуди помешајте першун са сиром па додајте со и бибер, по укусу. Пилеће филете разрежите па их излупајте тучком. На свако парче меса ставите по парче шунке и сир са першуном. Крајеве преклопите па причврстите чачкалицама. Уваљајте месо у брашно па умачите у размућено јаје па у презле. Пржите на две кашике уље, са сваке стране по 5 минута.

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПЛЕНУМ СА 7 ЉУДИ? НЕМА ГА ВИШЕ! У ЗГРАДИ ЈЕ ХАОС, 4 ДАНА ТРЕБА ДА СЕ ЧИСТИ Деканка Филолошког факултета лично избацује згубидане из зграде

"ПЛЕНУМ СА 7 ЉУДИ? НЕМА ГА ВИШЕ! У ЗГРАДИ ЈЕ ХАОС, 4 ДАНА ТРЕБА ДА СЕ ЧИСТИ" Деканка Филолошког факултета лично избацује згубидане из зграде

НЕКАДА највећа блокадерка, деканка Филолошког факултета, Ива Драшкић Вићановић избацила је блокадере из зграде факултета.

22. 07. 2025. у 14:41 >> 16:30

Коментари (0)

ЛЕТО КАДА СУ НАУЧИЛИ ДА ПЛИВАЈУ – ЧАК 85 МАЛИШАНА У ЉИГУ ТРЕНИРАЛО СА НИКОЛОМ РАЂЕНОМ