НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КАФАНСКИ СВИЊСКИ ГУЛАШ: Заситни ручак с месом који свима успева и иде уз све

Новости онлине

28. 04. 2024. у 09:00

Једноставан, а феноменалан рецепт за домаћи гулаш од свињетине. Научите како направити најукуснији гулаш са свинским месом, много црног лука и на масти.

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КАФАНСКИ СВИЊСКИ ГУЛАШ: Заситни ручак с месом који свима успева и иде уз све

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • пола килограма свињског меса
  • 3 главице црног лука
  • 1 кашика масти
  • 2 кашике брашна
  • 2 кашичице соли
  • 2 кашичице субог биљног зачина
  • 1 кашичица млевеног бибера
  • 1 кашичица млевене паприке

Припрема:

Ставити свињску маст у шерпу да се топи, а преко насецкати ситно црни лук и ставити да се динста, уз додавање воде по потреби.
Након што лук буде лепо стакласт, ставити коцке свињског меса и налити воде тако да покрије и може да се крчка. Додавати воду повремено и мешати, па кад месо буде готово, сипати суви биљни зачин и со.
У посебној посуди у 150 мл топле воде сипати брашно и млевену паприку, добро умутити тако да се разбију све грудвице, па сипати у гулаш.
Оставити да се крчка још пет минута, па склонити с ватре.
Служити уз пиринач, резанца, кромпир, грашак...

(glossy)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: Избачени су, у току чишћење стамбених зграда

ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: "Избачени су, у току чишћење стамбених зграда"

ОРУЖАНЕ снаге Руске Федерације избациле су украјинске трупе са територије фабрике ватросталних материјала у Часовом Јару, а непријатељ је потиснут у приватни сектор. У току је чишћење стамбених зграда у граду, изјавио је саветник председника ДНР-а Игор Кимаковски.

14. 01. 2025. у 10:56

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба Ер Србији, а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба "Ер Србији", а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКА има битно више авиопутника него Србија. Међутим, Ер Србија је потпуно доминантна у региону, пише хрватски ваздухопловни аналитичар и стручњак Ален Шћурић са регионалног портала "Замааеро", чији текст преносимо у целости.

14. 01. 2025. у 11:38

Коментари (0)

НЕВИЂЕН СКАНДАЛ! Спортисти масовно враћају олимпијске медаље освојене у Паризу