Једноставно се прави, а лепо ће вас заситити.
Повезане вести
ГУРМАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН РУЧАК: Кисели купус са сувим месом, сланином и шљивама
Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
04. 11. 2024. у 15:00
РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним
Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.
08. 10. 2024. у 12:39
ПАСТА СА СЛАНИНОМ И ТИКВИЦАМА: Лаган ручак који неће одузети пуно времена око припреме, а свима ће се допасти
Тестенина у сосу од тиквица коју сви воле.
20. 09. 2024. у 15:46
ПИЛЕТИНА СА КАРИЈЕМ И ПИРИНЧОМ: Савршен ручак за 20 минута
Рецепт за сочну кари пилетину ће сигурно да вам спасе дан јер се брзо спрема, а уједно ћете имати леп, заситан и здрав ручак.
16. 08. 2024. у 13:00
ЈАНИЈА СА БУКОВАЧАМА И ПИРИНЧЕМ: Супер ручак за пост на води
Ако се придржавате Госпојинског поста доносимо вам сјајан предлог за данашњи ручак, а то су буковаче са пиринчем.
14. 08. 2024. у 17:45
Најновије из рубрике
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
16. 11. 2024. у 07:00
СМУТИ ОД БУНДЕВЕ: Кремасти напитак за поподневно уживање
Јесен је идеално доба године за испробавање нових рецепата и различитих укуса. Бундева је намирница коју са разлогом зову краљица јесени.
15. 11. 2024. у 17:00
ПРОБАЈТЕ ЛИБАНСКУ САЛАТУ ТАБУЛЕ: Здрава и нискокалорична, а лако се спрема
Салата табуле је веома популарна у Либану, јер спада у њихова национална јела. Људи широм света је обожавају јер је здрав оброк који се брзо спрема.
15. 11. 2024. у 16:01
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)