ПОСНА ТОРТИЉА СА ТУЊЕВИНОМ И ПОВРЋЕМ: Брзо, укусно и заситно
02. 07. 2024. у 22:35
Верујемо да сви знате онај осећај када немате инспирацију и вољу да спремите неко јело, а с друге стране сте ипак расположени за фин и укусан залогај.
Повезане вести

КИКИРИКИ САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ: Освежавајућа салата коју ћете јести и када прође пост
Посна кикирики салата са сусамом и туњевином може да се користи и као намаз, али и као предјело. Савршен спој укуса за дане поста.
30. 03. 2025. у 14:30

ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином
Идеалан оброк за целу породицу.
19. 03. 2025. у 09:00

ТУНА СТЕК ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Савршено јело које ће вас одушевити (ВИДЕО)
Туна стек по рецепту Џејмија Оливера допашће се свима који воле рибу или посте.
06. 03. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

СИТНИ КОЛАЧ ЗА ВЕЛИКИ УЖИТАК: Жербо коцке
Атрактивно изгледају, богате су орасима и чоколадом, могу дуго да стоје. Потребан вам је још неки разлог "за" да их направите?
16. 04. 2025. у 14:30

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)