ОВЕ ШНИЦЛЕ МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ! Посебан укус и мекоћу им даје један састојак
Поховано месо из другачије маринаде.

Фото: Бакина кухиња
Састојци:
- 1 кг пилећег филеа
- 1 л густог јогурта
- 200 г брашна
- 100 г густина
- 1 кашичица соли
- 1/2 кашичица бибера
- 2 кашичице млевене паприке
- ½ кашичице белог лука у праху
Припрема:
Месо исеците на шницле, прелијте јогуртом и оставите да одстоји у фрижидеру преко ноћи. У брашно додајте со, густин, бибер, млевену паприку, бели лук и измешајте. По жељи, додајте више зачина. Шницле с јогуртом уваљајте у ову мешавину и пржите на загрејаном уљу са обе стране док не добију златно-смеђу боју.
Препоручујемо

ОВАКО ГА ЈОШ НИСТЕ СПРЕМАЛИ: Запечени пире кромпир са млевеним месом
05. 08. 2024. у 13:00

НАЈЛЕПШЕ ЈЕЛО ОД МЛЕВЕНОГ МЕСА: Гурманска пљескавица као из ресторана
24. 07. 2024. у 16:00

НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви
ТИНЕЈЏЕРКА је, како каже њен близак пријатељ, била девојка пуна живота, имала је много планова за будућност, а тек је имала 19 година, и цео живот је био пред њом, а сада је читава њена породица завијена у црно.
30. 05. 2025. у 14:42

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

УЧЕНИЦИ БИЛИ ЗАБЕЗЕКНУТИ: Шта је наставница обукла - одмах је сликали, фотке су обишле свет
НАСТАВНИЦА Вероника Дукју потрудила се да визуелизује своју лекцију из анатомије. Њен потез одушевио је хиљаде корисника друштвених мрежа, на којима су се прошириле фотографије са њеног часа.
04. 06. 2025. у 10:42
Коментари (0)