Свима је познато да је Лесковац престоница аутентичног роштиља. Лето је идеално време за припрему роштиља, било да сте у природи, дворишту, на тераси. Овај рецепт за лесковачке уштипке од меса искористите да уз дружење и роштиљање са породицом и пријатељима, пробате веома укусан специјалитет овог краја.
Повезане вести
![РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве](/data/images/2024-06-06/493290_shutterstock-krmenadle-u-sosu_kf.jpg?time=1717684642)
РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве
Кремасте крменадле у сосу од сенфа праве се са павлаком за кување и соком од јабуке.
06. 06. 2024. у 16:37
![НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка](/data/images/2024-05-30/490336_shutterstock-meso-u-sosu_kf.jpg?time=1717280228)
НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка
Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне.
02. 06. 2024. у 11:00
![ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести](/data/images/2023-08-10/384590_satara_kf.jpg?time=1715872142)
ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
16. 05. 2024. у 19:00
![НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна](/data/images/2024-04-29/477918_shutterstock-2228435805_kf.jpg?time=1714955234)
НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
06. 05. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
![ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити](/data/images/2024-08-07/515113_shutterstock-burgeri-od-pirinca_kf.jpg?time=1723046612)
ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Бургери од пиринча које ће вас заситити
Необично јело, али укусно. Можете га козумирати уз различите прилоге.
07. 08. 2024. у 20:00
![ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак](/data/images/2024-08-07/514982_shutterstock-pohovane-lignje_kf.jpg?time=1723044008)
ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак
Хрскаве, поховане пивске лигње, па још са кришком лимуна и правим дип-сосом са стране - опис праве кулинарске фантазије.
07. 08. 2024. у 18:00
![КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света](/data/images/2024-08-07/515081_shutterstock-aperol_kf.jpg?time=1723044193)
КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света
Аперол спритз је коктел који данас изузетно популаран, а заправо се већ одавно пије у Италији. Некада се пио у њиховим конобама, а корени овог коктела датирају још од 19. века.
07. 08. 2024. у 17:23
![ВЕГЕТАРИЈАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Богат укус омиљених намирница ВЕГЕТАРИЈАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Богат укус омиљених намирница](/data/images/2023-07-05/371318_punj_kf.jpg?time=1723041322)
ВЕГЕТАРИЈАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Богат укус омиљених намирница
Када је паприка у главној улози, знајте да је загарантован прави гурманлук. Чиме год да их напуните, добићете савршен ручак или вечеру са црвеним, жутим или зеленим краљицама лета.
07. 08. 2024. у 16:35
![КОРНЕТ ТОРТА: Савршено кремаста, топи се у устима, један састојак јој даје невероватан шмек КОРНЕТ ТОРТА: Савршено кремаста, топи се у устима, један састојак јој даје невероватан шмек](/data/images/2024-08-07/514839_330329-kornet-torta_kf.jpg?time=1723024385)
КОРНЕТ ТОРТА: Савршено кремаста, топи се у устима, један састојак јој даје невероватан шмек
Једна савршена посластица као измишљена за ове топле дане пред нама.
07. 08. 2024. у 15:00
Коментари (0)