ЧИЛИ ШПАГЕТЕ: Пикантне шпагете којима нећете моћи одолети
16. 08. 2024. у 11:47
Једноставан и брз ручак.
Повезане вести

БРЗИ РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пљескавице са сосом од печурака и лука
ПЉЕСКАВИЦЕ са сосом од печурака и лука врло је ароматичан и јак оброк, савршен за гурмане.
06. 02. 2025. у 15:00

ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА ШУНКОМ И ЛУКОМ: Мирис, укус и једноставна припрема
Ово јело ће постати нови специјалитет ваше трпезе.
13. 12. 2024. у 11:00

РЕЦЕПТ ЗА БОЛОЊЕЗЕ: Укус који сви добро познајемо
Болоњезе сос има врло специфичан укус, који се не заборавља. Ако дуго нисте припремали овај драгуљ италијанске кухиње, онда је право време да то учините и обрадујете укућане.
08. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике

КРЕМАСТИ ПОСНИ СУТЛИЈАШ: Идеално решење када желите брз и лаган десерт, било за свакодневни оброк или посну трпезу
Најбржи домаћи десерт у данима поста. Прави се брзо и лако, укус и мирис су му божанствени, а нема шансе да не успе.
15. 03. 2025. у 15:00

САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ И КРОМПИРА: Издашна, посна и лака за припрему
Хранљива и укусна салата, која може бити и одличан оброк.
15. 03. 2025. у 13:30

БАНАНА ЧИЗКЕЈК: Савршена посластица, коју морате да пробате
Деликатна равнотежа и текстуре укуса су невероватне у овом десерту. Слаткоћа и сол који се савршено слажу је оно што чини чизкејк тако јединственим и главни је разлог популарности фамозног колача од сира.
15. 03. 2025. у 12:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00
Коментари (0)