ПИРЕ ОД ТИКВИЦА: Једноставан и здрав прилог
06. 09. 2024. у 11:30
У сезони су тиквице веома јефтине, а пире од овог поврћа је лаган и дијеталан! Спрема се брзо и одлично комбинује.
Повезане вести
ПОХОВАНЕ САРМИЦЕ ОД ТИКВИЦА: Ово је рецепт који желе све домаћице, а праве се лако (ВИДЕО)
Сви воле сарме, било да су од зеља или киселог купуса, али ове необичне од тиквица ће вас одушевити на први залогај. Тиквице испохујте, а затим их напуните освежавајућим надевом и уролајте. Никад лакша припрема, а укус очаравајући.
02. 12. 2024. у 12:23
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
АКО СЛАВИТЕ СВЕТОГ СТЕФАНА, ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ: Најједноставнија припрема традиционалног колача
Пред вама је једноставан рецепт за славски колач.
08. 01. 2025. у 13:44Новости онлине
ИСКОРИСТИТЕ ОСТАТКЕ ХРАНЕ ОД БОЖИЋА: Не бацајте ништа, ево како да направите укусне оброке
Припремите скроз нова јела од остатака хране од Божића.
08. 01. 2025. у 12:59Новости онлине
НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин
Пуњени хлеб са сиром је савршен за журке и дружења, запече се у рерни и свако може да узме залогај.
08. 01. 2025. у 07:00
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
Коментари (0)