САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
26. 09. 2024. у 07:00
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
Повезане вести

НАЈСОЧНИЈА И НАЈКРЕМАСТИЈА МУСАКА: Ручак који се прави брзо и лако, а допада се баш свима (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за најсочнију мусаку која се прави очас посла.
25. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30

ИДЕАЛАН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Пуњене тиквице, јело коме неће одолети ни највећи избирљивци
Преукусан оброк који ће одушевити све љубитеље тиквица.
17. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВА И ДАЈЕ СНАГУ: Пролећна салата од шаргарепе и сувог грожђа
ПРОЛЕЋНА салата од шаргарепе и сувог грожђа је освежавајућа и даје енергију.
13. 05. 2025. у 23:10

НЕСТВАРНО КРЕМАСТИ: Колачићи препуни чоколадног фила
КОЛАЧИЋИ препуни чоколадног фила се једноставно праве, а изгледају попут колача из посластичарнице.
13. 05. 2025. у 21:00

БОЉИ НЕГО ИЗ ПЕКАРЕ: Рецепт за домаће ђевреке
УКОЛИКО сте љубитељ домаћих пецива, испробајте и овај рецепт за најбољи ђеврек.
13. 05. 2025. у 19:00

НЕВЕРОВАТНО УКУСНА: Круна од лиснатог теста са спанаћем и козијим сиром
ОВА круна од лиснатог теста са спанаћем и козјим сиром прави је хит за сваку прилику – изгледа импресивно, а припрема се лако.
13. 05. 2025. у 16:45

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00
Коментари (0)