ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 8 црвених паприка
- 8 кришки сира
- 3 јајета
- брашно
- презле
- со
Припрема:
Паприке испеците на тигању или роштиљу, пребаците у посуду, прекријте провидном фолијом да се паре и оставите да се охладе. Охлађене паприке ољуштите и уклоните семенке. Сваку паприку напуните дебелом кришком димљеног сира. Паприке пуњене сиром уваљајте у брашно, па у умућена јаја, па у презле. Паприке пржите у дубоком уљу неколико минута са сваке стране. Пржене паприке ставите на папирни убрус да упију вишак масноће. Послужите топло као прилог или самостално јело.
(Index.hr)
Препоручујемо

ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ ОТРОВАНО У ШКОЛИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО СНИМАК ИЗ КУХИЊЕ: Камера открила све, ухапшено осам особа (ВИДЕО)
ВИШЕ од 200 деце у једној школи у Кини има повишен ниво олова у крви након што је у њихову храну додаван отровни пигмент – наводно како би изгледала примамљивије.
12. 07. 2025. у 21:32

ОТКРИВЕН МОТИВ МАСАКРА У ПРИЛЕПУ: Ово су отац и син које је убио ујак у породичној кући (ФОТО)
ПАНЧО Чупаркоски и његов 13-годишњи син Милан страдали су јуче у кући у Прилепу након што их је ујак убио због наводне свађе око наследства. Након што је ујак починио крвави пир, сакрио се у свој дом, а приликом доласка полиције пружао је отпор да би на крају починио самоубиство.
13. 07. 2025. у 15:33

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)