ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- 8 црвених паприка
- 8 кришки сира
- 3 јајета
- брашно
- презле
- со
 
Припрема:
Паприке испеците на тигању или роштиљу, пребаците у посуду, прекријте провидном фолијом да се паре и оставите да се охладе. Охлађене паприке ољуштите и уклоните семенке. Сваку паприку напуните дебелом кришком димљеног сира. Паприке пуњене сиром уваљајте у брашно, па у умућена јаја, па у презле. Паприке пржите у дубоком уљу неколико минута са сваке стране. Пржене паприке ставите на папирни убрус да упију вишак масноће. Послужите топло као прилог или самостално јело.
 
(Index.hr)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)