ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
27. 09. 2024. у 10:30
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
Повезане вести
ЛОВАЧКА САЛАТА: Поставља нове трендове доброг укуса
РЕЦЕПТ који ће вам многи тражити.
01. 10. 2025. у 17:36
Најновије из рубрике
БИГОС: Пољски купус у сосу од меса и зачина
Бигос је једно од најпознатијих пољских јела – ароматично, заситно и још укусније када се подгреје. Ово старинско јело спаја кисели и свеж купус са месом и кобасицама, полако крчканим у зачинима који дају дубок, пуни укус.
31. 10. 2025. у 11:00
ТАЈНА БУГАРСКОГ РЕЦЕПТА ЗА САВРШЕН КИСЕЛИ КУПУС: Због овог трика ће бити најукуснији - никад вам се неће кварити
ДОМАЋИЦЕ из Бугарске познате су по једном посебном трику који користе генерацијама: осим одговарајуће количине соли, у буре додају и јечам.
31. 10. 2025. у 10:50
ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу
Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!
31. 10. 2025. у 10:04
ШАРЕНИ ПОВРТНИ ЛОНАЦ ИЗ РЕРНЕ: Савршен спој укуса свежег поврћа и мирисног биља
Лагано, здраво и пуно боја — прави празник за очи и непце! Може се послужити као лагани ручак, прилог уз месо или вегетаријанско главно јело.
30. 10. 2025. у 15:30
ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично
Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.
30. 10. 2025. у 14:30
Коментари (0)