Савршени ручак за сваку прилику.
Повезане вести
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу
Грашак с пилетином у парадајз сосу је јело на кашику коме нико неће одолети.
11. 11. 2024. у 10:00
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Ајмокац са пилетином и спанаћем
Ајмокац је брзо и једноставно јело које ће вас вратити у детињство и бакину кухињу. Постоје различите варијанте рецепта, а ми вам данас предлажемо овај са спанаћем.
07. 10. 2024. у 07:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈУ БАКЛАВУ СА ПИСТАЋИМА: Овакву до сада нисте јели
Неодољива и сочна, а пистаћи јој дају посебан шмек.
18. 11. 2024. у 12:00
ДОМАЋА ПОСНА ПАШТЕТА ОД СОЧИВА: Једноставно се припрема и одличан је намаз за сваку прилику
Данас вам представљамо рецепт за преукусни намаз од сочива, који садржи висок удео протеина, мало масти и калорија те је фантастичан избор за све који желе да поведу рачуна о својој исхрани или за оне који посте.
18. 11. 2024. у 11:30
МУСАКА ОД ПЛАВОГ ПАТЛИЏАНА БЕЗ МЕСА: Савршен спој неодољивих мириса и укуса
Плави патлиџан се савршено уклапа са сочивом, а бешамел сос употпуњује ову комбинацију.
18. 11. 2024. у 11:05
МИНИ-ПИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА СА ПИЛЕТИНОМ: Најједноставнији рецепт за пециво као из пекаре
Мини-пице од лиснатог теста са пилетином могу да буду одличан прилог, или коктел пециво.
18. 11. 2024. у 07:00
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)