ЈАГЊЕТИНА НА ЗЛАТИБОРСКИ НАЧИН: Јело које једноставно морате да пробате
20. 11. 2024. у 09:00
За славу, празнике, породични ручак - никада нећете погрешити ако спремите и послужите јагњетину на златиборски начин!
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

СОК ОД КОПРИВЕ: Рецепт за освежавајући напитак пун витамина
Домаћи сокови су увек препорука за подизање имунитета, а сок од коприве умногоме томе може помоћи. Рецепт за сок од коприве је онај који ће вам увек бити при руци и којим ћете обрадовати укућане.
18. 04. 2025. у 14:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00

ВЕНАЦ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА: Главна звезда свечане трпезе, а не морате да будете посебно вешти да бисте је направили (ВИДЕО)
За Ускрс се традиционално прави погача или плетеница која се украшава офарбаним јајима.
18. 04. 2025. у 11:30

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)