ЛОСОС У ЉУТОМ СОСУ: Пикантно и зачињено посно јело
Пикантна риба за праве гурмане.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
115 г лососа
130 г чили соса
2 млада лука
Припрема:
Загрејте рерну на 200 степени. Млади лук помешајте са чили сосом. У плех обложен папиром за печење ставите лосос, па га прелијте умаком. Пеците око 15 минута, у рерни загрејаној на 200 степени.
(trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    САВРШЕН ДОДАТАК СВАКОМ РУЧКУ: Запечени пире кромпир са шампињонима
25. 11. 2024. у 13:00
 
                    
                    ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
24. 11. 2024. у 07:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)