ЛОСОС У ЉУТОМ СОСУ: Пикантно и зачињено посно јело
02. 12. 2024. у 11:00
Пикантна риба за праве гурмане.
Повезане вести
![ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом](/data/images/2024-12-13/554935_shutterstock-407236132_kf.jpg?time=1734354322)
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
![ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан](/data/images/2024-12-10/553918_shutterstock-2312878361_kf.jpg?time=1733850464)
ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00
![ПОСНЕ ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ: Укусне су баш као и обичне, спремају се лако и брзо ПОСНЕ ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ: Укусне су баш као и обичне, спремају се лако и брзо](/data/images/2024-01-21/445217_01_kf.jpg?time=1733824001)
ПОСНЕ ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ: Укусне су баш као и обичне, спремају се лако и брзо
Уз овај рецепт лако ћете одушевити породицу и пријатеље, чак и оне који нису на посном режиму.
10. 12. 2024. у 11:00
![ШАРАН ИЗ РЕРНЕ СА ЛУКОМ И ПИРИНЧЕМ: Одличан предлог за посни и здрав ручак, који се лако прави ШАРАН ИЗ РЕРНЕ СА ЛУКОМ И ПИРИНЧЕМ: Одличан предлог за посни и здрав ручак, који се лако прави](/data/images/2024-12-05/552252_shutterstock-1952544022_kf.jpg?time=1733736385)
ШАРАН ИЗ РЕРНЕ СА ЛУКОМ И ПИРИНЧЕМ: Одличан предлог за посни и здрав ручак, који се лако прави
Најсочнија риба припремљена на здрав начин.
09. 12. 2024. у 09:00
![ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива](/data/images/2023-12-20/436021_885522_kf.jpg?time=1733215593)
ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива
Невероватно укусна похована риба без јаја.
03. 12. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
![СОЧНО КРЕМАСТО УЖИВАЊЕ: Розен торта са маком и белом чоколадом СОЧНО КРЕМАСТО УЖИВАЊЕ: Розен торта са маком и белом чоколадом](/data/images/2025-02-08/570829_shutterstock-523309729_kf.jpg?time=1738982233)
СОЧНО КРЕМАСТО УЖИВАЊЕ: Розен торта са маком и белом чоколадом
Уживајте у овој кремастој розен торти са маком и белом чоколадом!
08. 02. 2025. у 10:00
![ЈЕФТИНО, УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО: Кромпир ћуфте пуњене виршлама, често ћете их правити (ВИДЕО) ЈЕФТИНО, УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО: Кромпир ћуфте пуњене виршлама, често ћете их правити (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-08/570826_screenshot-2025-02-08-031750_kf.jpg?time=1738981381)
ЈЕФТИНО, УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО: Кромпир ћуфте пуњене виршлама, често ћете их правити (ВИДЕО)
Кромпир ћуфте пуњене виршлама су јефтино, укусно и једноставно јело, често ћете их правити.
08. 02. 2025. у 07:00
![ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом](/data/images/2024-04-01/468177_shutterstock-1987838561_kf.jpg?time=1738868928)
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
![НЕСТВАРНО УКУСНА ЧОРБА: Савршена комбинација црвене паприке и сланинице НЕСТВАРНО УКУСНА ЧОРБА: Савршена комбинација црвене паприке и сланинице](/data/images/2024-07-03/503229_shutterstock-paradajz-corba_kf.jpg?time=1738868149)
НЕСТВАРНО УКУСНА ЧОРБА: Савршена комбинација црвене паприке и сланинице
ЧОРБА од печене црвене паприке са сланиницом биће прави рај за ваша непца.
07. 02. 2025. у 13:00
![ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара](/data/images/2025-02-06/570454_shutterstock-1256271169_kf.jpg?time=1738867175)
ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара
КАРБОНАРА пица се прави брзински и можете да је прилагођавате свом укусу.
07. 02. 2025. у 11:00
Коментари (0)