ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива
Невероватно укусна похована риба без јаја.
Фото Shutterstock
Састојци:
- 1 кг филета ослића
- 8 кашика брашна
- 400 мл пива
- 1 шоља брашна
- 1 шоља презли
- 2 кашике уља
- 1 кашичица соли
Припрема:
Помешајте пиво с брашном и сољу да нема грудвица. Смеса треба да буде густа као за палачинке. Посолите полуодлеђене филете. Уваљајте их у брашно, па у смесу од пива, па у презле и ставите да се прже у тигањ са загрејаним уљем. Пржите са обе стране док не добију златносмеђу боју.
(trpeza)
Препоручујемо
НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу
30. 11. 2024. у 09:00
УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ: Погледајте шта Руси раде у Покровску, не можемо да их пратимо
РУСКИ војници у Покровску делују као диверзанске и извиђачке групе и отежавају одбрану Украјини тиме што се пресвлаче у цивилну одећу, изјавио је командант 68. ловачке бригаде, под псеудонимом "Љути", за "Суспилне" 19. новембра.
19. 11. 2025. у 18:42
ПУТИН ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Провео ноћ на клиници
РУСКИ председник Владимир Путин објавио је да је завршио годишњи лекарски преглед и резултати су добри.
19. 11. 2025. у 20:22
ТАЈ МАЛИ ЖУТ БИКИНИ: Тенисерке запалиле нет фоткама са плаже
АРИНА Сабаленка и Паула Бадоса су у жижи.
18. 11. 2025. у 11:34
Коментари (0)