ОВО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Хрскави ослић у поху од пива
03. 12. 2024. у 09:00
Невероватно укусна похована риба без јаја.
Повезане вести

ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00

ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00

ПОСНЕ ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ: Укусне су баш као и обичне, спремају се лако и брзо
Уз овај рецепт лако ћете одушевити породицу и пријатеље, чак и оне који нису на посном режиму.
10. 12. 2024. у 11:00

ШАРАН ИЗ РЕРНЕ СА ЛУКОМ И ПИРИНЧЕМ: Одличан предлог за посни и здрав ручак, који се лако прави
Најсочнија риба припремљена на здрав начин.
09. 12. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
14. 03. 2025. у 15:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Уживајте у омиљеном намазу и у време поста
Можете да направите ваш омиљени прелив и у време поста, само је потребно да користите мало другачије састојке. Додајте као прилог јелу и уживајте.
14. 03. 2025. у 12:00

КРЕМАСТА ПОСНА ТОРТА: Најкремастија посластица, готова за само 20 минута (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за посну крем торту којој је тешко одолети.
14. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)