ЈЕДНОСТАВНЕ И ЗДРАВЕ: Брз рецепт за пуњене паприке са пилетином
Уживајте у паприкама запеченим у рерни са млевеном пилетином, оброк за који нећете морати да потрошите много новца.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 2 велике црвене паприке
- 230 г млевене пилетине
- 236 г куваног пиринча
- 60 г сецканог лука
- 1 чен белог лука, ситно исецканог
- ½ кашичице млевеног црног бибера
- ½ кашичице соли
- 240 мл парадајз соса
- 180 г исецканог младог сира
Припрема:
За пуњене паприке прво загрејте рерну на 175 степени С. Одсеците врхове паприка, очистите паприке и ставите их на страну.
Помешајте млевену пилетину, пиринач, црни лук, бели лук, црни бибер и со у чинији. Убаците мешавину пилетине у паприке и прелијте парадајз сосом. Пеците у загрејаној рерни 45 минута. Поспите паприке сиром и наставите да печете још 15 минута.
(stvarukusa)
Препоручујемо

ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
05. 12. 2024. у 12:00

СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу
04. 12. 2024. у 09:00

ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана
29. 11. 2024. у 13:00

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)