ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
16. 12. 2024. у 09:00
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
Повезане вести

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
05. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане
Љубитељи рибљих или фиш паприкаша воле да мистификују ово јело. Сигурно је да и ту постоје тајне за припрему, али врхунски укус имаће и ако га овако скувате. Важно је да тихо крчка.
07. 03. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ПОТАЖ ОД ТИКВИЦА: Напуните тело добром енергијом и оправите га од јаке хране
Најукуснији потаж од тиквица је лаган и здрав оброк који ћете радо да припремате.
24. 04. 2025. у 10:00

КАСЕРОЛА ОД ПИЛЕТИНЕ И СПАНАЋА: Одличан рецепт за данашњи ручак
Касерола од пилетине и спанаћа, запечена у белом сосу је савршен оброк за породицу, препун различитих укуса и корисних намирница.
24. 04. 2025. у 08:30

ПРЕУКУСНА ГУЖВАВА ПИТА СА МЕСОМ И ЈОГУРТОМ: Ко је једном проба пожелеће опет, а спрема се за тили час
Одличан избор за доручак или вечеру, уз чашу јогурта.
24. 04. 2025. у 07:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛАКШУ ЧОКОЛАДНУ ТОРТУ: Прави се од само 3 састојка, а укус је нестварно добар
Прави се зачас, а издашна је и јефтина.
23. 04. 2025. у 14:30
Коментари (0)