МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
18. 12. 2024. у 11:00
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
Повезане вести
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
СЛАТКА ГИБАНИЦА СА ОРАСИМА: Идеалан спој хрскавог и сочног који се лако прави
Оваква гибаница се лако припрема, а још лепша постаје када се уједине мириси свежег теста, печених ораха и топле шоље чаја. Уз сваки залогај, уживаћете у контрасту текстура – споља хрскава, а изнутра невероватно сочна и мекана.
18. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито
Постоји трик којим можете убрзати кување славског жита и тако скратити време припреме. Све што је потребно да урадите је да дан раније потопите пшеницу у води и тако оставите док не кренете да је кувате сутрадан. На тај начин ће зрна омекшати и она ће се много брже скувати.
18. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена
Ове године за славу пробајте мало другачији рецепт за купус салату. Ова салата, чији је главни састојак купус одлично иде уз печење. Можете је направити за славу, али може бити сервирана и за породични ручак. Ево како се спрема.
18. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
СТАРИ СРПСКИ РЕЦЕПТ: Пуњена вешалица је преукусна и свима успева
Иако можда делује, није је тешко направити.
18. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан
Један од празника који Срби највише поштују је Крстовдан. Тог дана обавезан је строги пост.
17. 01. 2025. у 11:00 >> 08:43Новости онлине
Коментари (0)