ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
05. 01. 2025. у 09:00
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
Повезане вести
ОВАКО ШПАНЦИ ПРИПРЕМАЈУ РИБЉУ ЧОРБУ: Од две врсте рибе и морских плодова, а не постоји особа која ће јој одолети (ВИДЕО)
Рибља чорба је идеална за време поста и празника. Прави се лако и брзо, а врсту рибе можете да бирате по укусу.
06. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНА МИМОЗА САЛАТА: Незаобилазна на свакој празничној трпези (ВИДЕО)
Посна мимоза салата може да буде једнако укусна као и мрсна.
04. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
САВРШЕНЕ ЗА БАДЊИ ДАН: Три најлепша рецепта за посне слане куглице које се топе под непцима
Идеја за посне специјалитете никад доста, а ако се једноставно праве и укусни су, онда сте направили пун погодак . Брзо и лако се спремају, декоративне су и преукусне.
05. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Не заостају за "оригиналом", праве се врло лако и изузетно су укусни
Чварци су једно од највољенијих предјела или додатака јелу, а добра вест је да постоји начин да их направите и у посној варијанти. Овај једноставан рецепт омогућава вам да уживате у правом зимском специјалитету на потпуно посан начин.
02. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ПОСНА ЧОРБА ОД ПРОСА: Врло једноставна за припрему, укусна и хранљива
Феноменална посна чорба на води од проса и поврћа.
31. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Најновије из рубрике
ПЕЧЕНЕ ЗА САМО 30 МИНУТА: Мекане и кремасте бухтле са сиром по арапском рецепту (ВИДЕО)
БУХТЛЕ су посластица која је обележила многа детињства. Најчешће смо их јели са домаћим пекмезом, било од шљива или марелица, али су биле укусне и саме, само посуте шећером у праху.
06. 02. 2025. у 09:00
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Најбољи рецепт за уштипке са купусом
УШТИПЦИ са купусом се брзо праве, довољан је само тигањ и имаћете савршено јело.
06. 02. 2025. у 07:00
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00
ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
Коментари (0)