МУСАКА ОД ПИЛЕТИНЕ И ТИКВИЦА: Направите најсочније и најкремастије јело које прија свима
16. 01. 2025. у 09:00
Јело које се припрема брзо и једноставно.
Повезане вести
МУСАКА ОД БОРАНИЈЕ: Направите ручак на мало другачији начин (ВИДЕО)
Мусака од бораније је савршен избор за све оне који воле лагана, али укусна јела која спајају поврће и месо у савршеној хармонији. Овај рецепт је идеалан за породичне ручкове јер комбинује једноставност припреме са богатим укусом који осваја сва непца.
28. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
Пилетина са кикирикијем и пиринчем је лагано јело у азијском стилу, савршено уклопљених укуса.
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине
КРЕМАСТИ ПИЛЕЋИ ГУЛАШ: Савршен ручак за целу породицу
Пилећи гулаш препун поврћа, зачињен је и допуњен павлаком за кување. Обавезно пробајте овај рецепт за прављење пилећег гулаша ако нисте до сада имали прилику да пробате.
23. 12. 2024. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО)
Рецепт за маринара сос долази из Италије, тачније из Напуља. Ово је у принципу парадајз сос и користи се за многа јела. Италијанима је врло битно да се припреми како треба, а да бисте то постигли битно је да користите квалитетан пелат и да га дуго крчкате.
16. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ПЛАЗМА КУГЛИЦЕ ПРЕЛИВЕНЕ ЧОКОЛАДОМ: Посластица пуна укуса која се једе у једном залогају
Плазма куглице су одличан десерт када немате много времена, а једе вам се нешто слатко.
16. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ТУРСКЕ ЛЕПИЊЕ ИЗ ТИГАЊА: Савршено су мекане и одлично решење када немате хлеб у кући
Најлепше су топле, уз сир, а могу се јести и хладне уместо хлеба.
16. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
БАКЛАВА СА МАКОМ: Неодољиви класик за сва времена и прилике (ВИДЕО)
Баклава са маком спрема се изненађујуће брзо, а укус је прелеп.
15. 01. 2025. у 17:00Новости онлине
РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе
Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.
15. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)