ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ СА ЊОКАМА: Идеалан ручак ако вам се једе нешто укусно
17. 01. 2025. у 09:00
Пилеће ћуфте са њокама праве се у ароматичном белом сосу и додатно посипају качкаваљем.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
Најновије из рубрике
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
ПОСНЕ УРМА КУГЛИЦЕ: Колач на води
Ако желите брзу, здраву и потпуно посну посластицу без додатог шећера, урма куглице су идеалан избор. Припрема траје свега двадесетак минута, без кувања, а природна слаткоћа долази искључиво из урми. Савршене су када пожелите нешто лагано, хранљиво и укусно.
12. 12. 2025. у 08:00
ПОСНА МАНГО МАЛИНА ТОРТА: Савршена, лагана и воћна торта
Освежавајућа, кремаста и мирисна — торта која спаја тропски манго, киселкасте малине и богате жуте филове у савршен десерт. Лагана је, посна и изгледа као да је стигла директно из слатке бајке!
12. 12. 2025. у 07:00
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
ЗА СВЕ истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ, ПИРИНЧА, КУКУРУЗА И КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА: Рецепт за посну салату
Ово је једна од оних салата које се спремају за трен, а нестају још брже. Срдачна, свежа и благо киселкаста због краставаца, идеална је за вечеру, понети на посао, школски оброк или за малу забаву са пријатељима.
11. 12. 2025. у 17:00
Коментари (0)