ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца
14. 02. 2025. у 09:00
Ако желите да направите француски специјалитет потребни су вам бифтек и зачини. Припрема је врло једноставна и брза, а овако припремљено месо се најчешће служило уз печурке.
Повезане вести

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)
Припрема је једноставна, а спој зачина и јогурта даје месу посебну мекоћу и богатство укуса. Ови кебаби су идеални за послужење уз свежу салату, хрскаву лепињу или кремасти раита сос. Било да их пржите на тигању или печете на роштиљу, гарантујемо да ће нестати са стола у трену.
28. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

СУПЕР УЖИНА КОЈА ЋЕ ВАМ ДАТИ ЕНЕРГИЈЕ: Јечмени кексићи (ВИДЕО)
КАДА желите брз и укусан дезерт или вам се гости појаве ненајављени на вратима, домаћи кекс је сјајно решење и са разлогом је омиљена домаћа посластица.
02. 06. 2025. у 11:00

МЕКАНЕ И МИРИСНЕ: Принцес крофне, кремаста посластица која подсећа на детињство (ВИДЕО)
ДЕСЕРТ из бакине кухиње који буди носталгију на детињство, најбоље одмах ставите дуплу меру.
02. 06. 2025. у 09:00

ПУН ЈЕ ПРОТЕИНА И ЗДРАВИХ МАСТИ: Хлеб од тиквица (ВИДЕО)
ЗДРАВ и укусан, освојиће вас на први залогај.
02. 06. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БАКИН КОЛАЧ: Тајна је у једном састојку који сви забораве да ставе у тесто
СТАРИНСКИ рецепт за бакин колач који може да се једе у било које доба дана.
01. 06. 2025. у 11:00

РУЧАК СА КОЈИМ НЕМА ГРЕШКЕ: Златни класик из рерне, батаци са кромпиром и белим луком (ВИДЕО)
СОЧНИ батаци и карабатаци печени са ароматичним зачинима, белим луком и златно-смеђим кромпиром.
01. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)