МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
20. 02. 2025. у 11:01
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
Најновије из рубрике
ПИЛЕЋИ РОЛАТ СА АЈВАРОМ: Неодољива комбинација укуса!
Уколико желите да припремите предјело које ће одушевити и оне најпробирљивије, овај пилећи ролат са ајваром је прави избор! Нежна кора са благим мирисом ајвара и пуњење од пилетине, киселих краставаца и кајмака праве савршену комбинацију укуса. Лаган, сочан и декоративан, овај ролат ће постати хит сваког стола — било да је празник, славље или недељни ручак.
01. 11. 2025. у 13:25
УКУСНИ КОЛАЧИЋИ СА ПАВЛАКОМ И СУВИМ ГРОЖЂЕМ: Мирисни, мрвичасти и пуни укуса
Ови колачићи са павлаком и сувим грожђем враћају тај мирис и укус детињства. Меки су, мрвичасти, нежно слатки и одлични за сваку прилику – било као послужење гостима, школска ужина или мали тренутак уживања уз шољицу чаја.
01. 11. 2025. у 11:11
ЗЛАТНЕ КОЦКЕ СА ЛЕШНИЦИМА И ЧОКОЛАДОМ: Меки, мирисни и неодољиво укусни!
Ови колачићи спајају карамелни шмек смеђег шећера, богатство путера и хрскавост печених лешника. Свака коцка је мали залогај златне чоколадне среће, идеалан уз кафу, чај или као посластица за посебне прилике.
01. 11. 2025. у 10:33
БИГОС: Пољски купус у сосу од меса и зачина
Бигос је једно од најпознатијих пољских јела – ароматично, заситно и још укусније када се подгреје. Ово старинско јело спаја кисели и свеж купус са месом и кобасицама, полако крчканим у зачинима који дају дубок, пуни укус.
31. 10. 2025. у 11:00
ТАЈНА БУГАРСКОГ РЕЦЕПТА ЗА САВРШЕН КИСЕЛИ КУПУС: Због овог трика ће бити најукуснији - никад вам се неће кварити
ДОМАЋИЦЕ из Бугарске познате су по једном посебном трику који користе генерацијама: осим одговарајуће количине соли, у буре додају и јечам.
31. 10. 2025. у 10:50
Коментари (0)