ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД МИРОЂИЈЕ: Сочан ручак коме мало ко може да одоли
02. 03. 2025. у 09:00
Мирођију или волите или не, али њен мирис заиста даје свежину јелу.
Повезане вести

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30

ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
22. 03. 2025. у 10:00

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕТИНУ НА МАЂАРСКИ НАЧИН: Лепши и сочнији ручак сигурно нисте пробали (ВИДЕО)
Овако Мађари спремају пилетину, толико је мекана да се распада.
13. 02. 2025. у 11:00Jована Васић
Најновије из рубрике

СПРЕМА СЕ ЗА 5 МИНУТА: Ово је најздравија вечера на свету
УПРАВО и многи нутриционисти тврде да вечера треба да буде најлаганији оброк, а ту се пре свега мисли не толико на количину унесене хране, колико на садржај и намирнице које се лако варе.
21. 05. 2025. у 11:00

ЗГУСНУЋЕ СВАКО ЈЕЛО И ДАТИ МУ ПОСЕБАН ШМЕК: 5 најздравијих замена за запршку
ПОСТОЈИ 5 најздравијих замена за запршку које ће згуснути јело и дати му посебан укус.
21. 05. 2025. у 09:00

ВАЗДУШАСТЕ И МЕКЕ: Лепињице са сусамом, савршена замена за хлеб
ОВЕ укусне лепињице са сусамом су одличне за сендвиче.
21. 05. 2025. у 07:00

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
ИДЕАЛАН је било као намаз или као крем за десерте.
20. 05. 2025. у 11:00

САВРШЕНИ РУЧАК: Ребарца глазирана медом, са пекарским кромпиром
РЕБАРЦА глазирана медом са пекарским кромпиром се лепе за прсте и само одвајају од кости, а пекарски кромпир је хрскав и савршено куван изнутра.
20. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)