ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
17. 03. 2025. у 08:30
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
Повезане вести

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30
Најновије из рубрике

ВРАЋАМО СЕ У ДЕТИЊСТВО: Ролат са џемом - Спрема се за 15 минута, а ужива у сваком залогају
УШУШКАН у једноставан облик, класик, ролат са џемом, нежан и ваздушаст бисквит.
18. 06. 2025. у 11:00

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ И НА ПОСАО У ТЕРМОС ЧАШИ: Потаж од бундеве, брз, једноставан и здрав оброк "на кашику"
НАЈБРЖА и најздравија чорба спрема се за 15 минута, нећете погрешити ако га будете правили свако други дан.
18. 06. 2025. у 09:00

ОД САМО 2 САСТОЈКА: Домаће тортиље, мекане као душа
БОЉЕ од куповних, а спремне су очас посла.
18. 06. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лаган ручак готов за пола сата
Здраво, брзо и баш укусно! Пуњене тиквице за све који траже идеју за лаган ручак – без много компликација, а пуно укуса.
17. 06. 2025. у 17:57

ПРЕУКУСАН ЈЕ: Сладолед с кексом, савршен за ове топле дане
НАЈБОЉЕ је да га пре служења направите дан раније.
17. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)