ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
23. 03. 2025. у 13:00
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
Повезане вести

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00


ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БАКИН КОЛАЧ: Тајна је у једном састојку који сви забораве да ставе у тесто
СТАРИНСКИ рецепт за бакин колач који може да се једе у било које доба дана.
01. 06. 2025. у 11:00

РУЧАК СА КОЈИМ НЕМА ГРЕШКЕ: Златни класик из рерне, батаци са кромпиром и белим луком (ВИДЕО)
СОЧНИ батаци и карабатаци печени са ароматичним зачинима, белим луком и златно-смеђим кромпиром.
01. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАН, УКУСАН И ХРАНЉИВ: Зелени омлет - Савршен оброк за почетак дана (ВИДЕО)
ДАНАС са вама делимо један здрав доручак – Зелени омлет који ће освежити ваше јутро!
01. 06. 2025. у 07:00

ЧОКО ОРАНЖ МАФИНИ: Чоколада и наранџа – класика која не излази из моде (ВИДЕО)
ДАНАС вам доносимо рецепт за неодољиве чоко-оранж мафине, укусни десерт који спаја две савршено усклађене ароме.
31. 05. 2025. у 20:22

ПРАВА КАФАНСКА: Телећа чорба, баш као из ресторана (ВИДЕО)
РУЧАК "на кашику" свима је омиљени, а овом рецепту нико не може одолети.
31. 05. 2025. у 11:00
Коментари (0)