НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
28. 03. 2025. у 10:00
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
Повезане вести

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21

ЗА ЗДРАВ ПОЧЕТАК ДАНА: Зелени протеински шејк
СУПЕР је за доручак или као ужина, држаће вас дуго ситим.
19. 07. 2025. у 07:00

ОМЛЕТ СА СПАНАЋЕМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за високо протеински доручак
Брз и здрав оброк од неколико састојака – идеалан за доручак или лагану вечеру. Спанаћ и чери парадајз дају свежину, а маслиново уље арому и нутритивну вредност.
19. 07. 2025. у 07:00

ЈЕДНО ОД НАЈОМИЉЕНИЈИХ ЈЕЛА: Најбољи трик за најукусније поховано бело месо
УМЕСТО јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше него икад.
18. 07. 2025. у 17:00
Коментари (0)