ЈОШ БОЉА НЕГО СА РОШТИЉА: Ролована пилетина, сочан и сластан ручак
Маринирајте је једно вече раније и сутрадан спремите за тили час, у рерни. Овако припремљена укуснија је од било ког роштиљског меса!

Фото Shutterstock
Потребно је:
- 5 комада пилећих прса
- 2 кашичице соли
- 1/4 кашике бибера
- 1/2 мале капичице белог лука у праху
- 5 кашика сенфа
- 5-6 кашика маслиновог уља
- 400 г сланине исечене на траке
Пилетину по ширини пресеците на пола, да бисте добили тање комаде, па онда по дужини на пола, и ставите је у чинију. Додајте зачине, сенф и уље и све добро помешајте. Покријте чинију и оставите бар један сат да одстоји у фрижидеру, или, што је још боље, преко ноћи. Сваки комад пилетине обмотајте сланином и ставите у плех који сте мало подмазали машћу или уљем. Пеците 30-35 минута у рерни загрејаној на 200 степени. На пола печења окрените пилетину, да би се заруменела и са друге стране.

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00
Коментари (0)