ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
21. 04. 2025. у 16:00
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
Повезане вести

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

ЗАЧИЊЕНИ РИЖОТО СА ТУЊЕВИНОМ: Врло је лагано, а пикантно јело
Одлично и брзо јело за сваки дан.
13. 04. 2025. у 14:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ОДУШЕВИЋЕ СВЕ ГОСТЕ: Хрскава пилетина у поху од крекера
ХРСКАВА пилетина у поху од крекера је лака и брза за припрему, а одушевиће све госте.
14. 05. 2025. у 13:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА И ГОТОВЕ ОЧАС ПОСЛА: Слатке корпице од палачинки пуњене кремом и воћем (ВИДЕО)
СЛАТКЕ корпице од палачинки пуњене кремом и воћем су савршен десерт који не мора да се пече и лако се припрема.
14. 05. 2025. у 10:00

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛАКШЕ ПИРОШКЕ: Без пржења у уљу, без квасца, готове за 20 минута (ВИДЕО)
ОВЕ пирошке су споља хрскаве, а изнутра меке и ароматичне – праве се брзо, а једу још брже.
14. 05. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВА И ДАЈЕ СНАГУ: Пролећна салата од шаргарепе и сувог грожђа
ПРОЛЕЋНА салата од шаргарепе и сувог грожђа је освежавајућа и даје енергију.
13. 05. 2025. у 23:10

НЕСТВАРНО КРЕМАСТИ: Колачићи препуни чоколадног фила
КОЛАЧИЋИ препуни чоколадног фила се једноставно праве, а изгледају попут колача из посластичарнице.
13. 05. 2025. у 21:00
Коментари (0)