ФИЛЕ РИБЕ КАПРЕЗЕ: Медитерански укус на вашем тањиру
Филе рибе Капрезе је савршен спој здравог и финог оброка – рибљи филе обогаћен парадајзом, моцарелом, пињолама и пестом, печен у рерни тако да задржи сочност и пун укус.
ФОТО: Novosti
Састојци
- 2 филета рибе (бранцин, бакалар или ослић)
- маслиново уље
- со и црни бибер
- 1 парадајз
- 125 гр моцарела сира
- 2 кашике пињола
- 1 кашика зеленог песта
- лимунов сок (по жељи)
Припрема:
Филете рибе маринирати са мало соли, бибера, маслиновог уља и лимуновог сока. Поређати у тигањ и ставити у загрејану рерну на 180 °C око 7 минута. У међувремену, исецкати парадајз и моцарелу на танке кришке. Извадити рибу из рерне и на филете поређати кришке парадајза и моцареле.Посути пињолама и капнути песто преко сваког филета.Вратити у рерну и пећи још 10–12 минута.
Пријатно!
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
ЈЕДНА ГРЕШКА ИХ КОШТАЛА ЖИВОТА: Откривен узрок несреће у којој су страдали Ана Радовић и њен пријатељ (ФОТО)
АУТОМОБИЛ са телима Ане Радовић (20) и Александара Масалушић (37) пронађен је јуче на магистралном путу Пожега-Чачак, а прве информације из истраге указују да је узрок тешке несреће пребрза вожња, односно неприлагођена брзина условима на путу.
27. 11. 2025. у 18:47
ОЛИВЕРА СМЕЊЕНА: Нови уредник на РТС - муж познате певачице, дуго је на јавном сервису
НА ТОЈ позицији у РТС-у је годинама уназад била Оливера Ковачевић.
26. 11. 2025. у 12:55
Коментари (0)