БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан
Свежи парадајз, мирисни тимијан и нежно месо бакалара спајају се у овом једноставном рецепту који доноси море на ваш сто. За мање од пола сата добијате здрав и укусан ручак или вечеру.

ФОТО: Novosti
Састојци
- 400 гр филета бакалара
- 10-ак чери парадајза
- 5 гр свежег тимијана
- 2 кашике маслиновог уља
- 2 чена белог лука
- со и бибер по укусу
Припрема
Загрејте рерну на 200 °C. У плех ставите чери парадајз, мало тимијана и белог лука. Посолите и побиберите бакалар, положите га преко парадајза, па прекријте остатком састојака. Попрскајте маслиновим уљем и пеците 20–25 минута, док риба не постане сочна и лако се листа.
Пријатно!

РУСКИ АВИОНИ УШЛИ У ДРЖАВУ НАТО, ЗАДРЖАЛИ СЕ 12 МИНУТА: "Ово је неприхватиљво и невиђено брутално"
ТРИ руска борбена авиона МИГ-31 ушла су данас у естонски ваздушни простор у области острва Вајндло без дозволе и остала у естонском ваздушном простору скоро 12 минута, пренео је естонски портал "Ерр.ее".
19. 09. 2025. у 17:00

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ПРЕМИНУЛА БАКА ЦАНА: У њеној кући снимана је чувена серија "Село гори, а баба се чешља"
Серија "Село гори, а баба се чешља" редитеља Радоша Бајића освојила је срца читаве Србије, и уз њу су одрасле многе генерације.
23. 09. 2025. у 08:36
Коментари (0)