РУЧАК ЗА ДАНАС: Крем супа од белог лука - најбоља је за јачање имунитета и спречавање грипа или прехладе
СУПА од белог лука је веома укусна, а толико здрава и корисна за цело тело да је морате уврстити у недељни јеловник .

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepti Brigita Husic
Хиљадама година пре проналаска антибиотика, разне културе су користиле бели лук и у припреми хране и као лек.
Потребно је:
- 2 и по главице белог лука
- 2 коцкице за супу
- 1 средњи кромпир
- 1 литар воде
- 100мл павлаке за кување
- 300мл воде са 2 кашике брашна
- 2 кашике влашца
Припрема:
Бели лук очистити и исецкати, ставити кромпир, коцке за супу и налити воде - кувати све око сат времена. Додати павлаку за кување, а затим и воду у коју сте размутили 2 кашике брашна. Све измешати и додати влашац, ситно сецкан. Кад све проври послужити топло.
Уз ову супу направите и препечен хлеб са маслацом и белим луком.
(Курир Стил)
Препоручујемо

ПРАВА КАФАНСКА ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Овако је добијате у сваком локалу сервирану (ВИДЕО)
14. 08. 2023. у 09:54

САВРШЕН ОБРОК ЗА ЛЕТО: Печени патлиџан са парадајзом, пилетином и сиром
15. 08. 2023. у 23:30

НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви
ТИНЕЈЏЕРКА је, како каже њен близак пријатељ, била девојка пуна живота, имала је много планова за будућност, а тек је имала 19 година, и цео живот је био пред њом, а сада је читава њена породица завијена у црно.
30. 05. 2025. у 14:42

УКРАЈИНА ИЗВЕЛА ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ НАПАДА НА РУСИЈУ: Аеродроми у Москви затворени, уништена важна фабрика (ВИДЕО)
УКРАЈИНА је током ноћи извела један од највећих напада дроновима од почетка рата, гађајући више циљева на територији Русије. Због напада су московски аеродроми били приморани да привремено обуставе рад, што је изазвало хаос у ваздушном саобраћају.
28. 05. 2025. у 09:45

КАРЛЕУША ОТКРИЛА ЦЕЦИ ИСТИНУ О СНАЈИ: Није остала равнодушна на речи о Вељку и Богдани
ПЕВАЧИЦА Оља Карлеуша, која је родом из Титела, открила је каква је заправо снајка Цеце Ражнатовић, Богдана.
01. 06. 2025. у 16:40
Коментари (0)