Доносимо вам оригинални рецепт за рибљу чорбу која обара с ногу. Припрема рибље чорбе за многе је велики изазов. Колико год се трудили да буде укусна, чини се да је она кафанска далеко боља. Тајна је у неколико састојака који је чине неодољивом.
Повезане вести
СПРЕМИТЕ УКУСНУ РИБЉУ ЧОРБУ: Љута, зачињена, ма фантастична!
Рецепт који ће вас одушевити.
06. 12. 2024. у 11:00
ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
16. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ МАСЛАЦ: Рецепт је врло једноставан, а укус куповног не може ни да парира оваквом путеру
Ако волите да једете маслац и имате га стално у фрижидеру, није наодмет да вам откријемо како да га направите код куће од само два састојка.
10. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋУ ПИЛЕЋУ СУПУ: Топло јело на кашику коме мало ко може да одоли
Домаћа пилећа супа увек прија стомаку, пре сваког главног оброка.
10. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
МАФИНИ СА ЈАБУКАМА И ОРАСИМА: Савршена комбинација мириса и укуса (ВИДЕО)
Мафини су увек прави избор када желите нешто укусно и брзо, а још када им додате сочне јабуке и хрскаве орахе, добијате прави мали рај за непце.
10. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Једно од омиљених домаћих јела
Направите на овај начин и уживаћете у савршеном укусу.
10. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАКО ДА ВАМ УШТИПЦИ НЕ БУДУ МАСНИ: У тесто додајте само један састојак и неће упити ни кап уља
Уштипци су чест избор за доручак на нашим просторима. Обично их домаћице служе уз сир и кајмак, а понекад и уз домаћи џем. Међутим, дешава се да буду превише масни и да чак ни убрус на којем су се уштипци цедили не помаже. Међутим, постоји неколико начина који ће вам помоћи да пржено тесто не упије ни кап масти или уља.
10. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)