НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОТАЖ ОД БУНДЕВЕ: Препун витамина, ако се овако једе може да буде и оброк
07. 10. 2023. у 11:02
БУНДЕВА је свакако краљица јесени, зато просто мора да се нађе на вашој трпези.
Повезане вести

ПОТАЖ СА БРОКОЛИЈЕМ: Здрав и укусан оброк који ће вас одушевити, овакву арому још нисте осетили
ПОТАЖ са броколијем се прави уз додатак белог лука који јој даје савршену арому.
06. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00

ОРИГИНАЛНЕ ФРАНЦУСКЕ МАДЛЕНЕ: Мирисни колачићи од путера чија припрема је врло једноставна
Мадлене су традиционални француски колачићи од маслаца и обично се служе уз шољу кафе или чаја. Направите мирисне колачиће по овом лаком рецепту, а сигурно да ће вас одушевити на први залогај.
16. 03. 2025. у 13:00

ПРОБАЈТЕ ЧАТНИ: Индијски намаз од црвеног лука, очараће вас разноликим укусима и прекрасном бојом
Чатни је намаз од воћа или поврћа с гомилом зачина који се везује уз индијску кулинарску традицију. Овај с црвеним луком одличан је са сиревима или крекерима, у сендвичу, бургеру или уз печено месо.
16. 03. 2025. у 11:30

КУГЛИЦЕ ОД БЕЛЕ ЧОКОЛАДЕ И МАЛИНА: Спој укуса одушевиће чак и најпробирљиве сладокусце
Куглице од беле чоколаде и малина су попут чизкејка, лако се праве и врло су укусне.
16. 03. 2025. у 09:48

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.