НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОТАЖ ОД БУНДЕВЕ: Препун витамина, ако се овако једе може да буде и оброк
07. 10. 2023. у 11:02
БУНДЕВА је свакако краљица јесени, зато просто мора да се нађе на вашој трпези.
Повезане вести
![ПОТАЖ СА БРОКОЛИЈЕМ: Здрав и укусан оброк који ће вас одушевити, овакву арому још нисте осетили ПОТАЖ СА БРОКОЛИЈЕМ: Здрав и укусан оброк који ће вас одушевити, овакву арому још нисте осетили](/data/images/2025-02-05/570136_shutterstock-253840465_kf.jpg?time=1738788840)
ПОТАЖ СА БРОКОЛИЈЕМ: Здрав и укусан оброк који ће вас одушевити, овакву арому још нисте осетили
ПОТАЖ са броколијем се прави уз додатак белог лука који јој даје савршену арому.
06. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике
![ЈЕДНОСТАВАН И БРЗ ДОРУЧАК: Јогурт мафини са шунком и сиром ЈЕДНОСТАВАН И БРЗ ДОРУЧАК: Јогурт мафини са шунком и сиром](/data/images/2024-04-08/470427_shutterstock-779259619_kf.jpg?time=1739285207)
ЈЕДНОСТАВАН И БРЗ ДОРУЧАК: Јогурт мафини са шунком и сиром
Јогурт мафини са шунком и сиром одлични су за укусни доручак или ужину, који ће зачас да нестану са тањира.
13. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
![САЛАТА ОД КИНЕСКОГ КУПУСА СА ПАВЛАКОМ: Фантастичног укуса, лако се спрема и идеалан прилог уз свако јело САЛАТА ОД КИНЕСКОГ КУПУСА СА ПАВЛАКОМ: Фантастичног укуса, лако се спрема и идеалан прилог уз свако јело](/data/images/2025-02-12/572134_shutterstock-2292422613_kf.jpg?time=1739377056)
САЛАТА ОД КИНЕСКОГ КУПУСА СА ПАВЛАКОМ: Фантастичног укуса, лако се спрема и идеалан прилог уз свако јело
Ова салата од кинеског купуса је укусан и здрав прилог за ваш ручак или вечеру.
12. 02. 2025. у 17:17Jована Васић
![ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса](/data/images/2024-09-12/526270_lesnik-torta_kf.jpg?time=1739306870)
ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса
Чемберлен торта је права старинска торта и са њом никада нећете погрешити. Комбинација меких кора с орасима, два фила која се спајају у један и грилијаша, укус који осваја.
12. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
![КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува](/data/images/2024-10-17/536725_corba-sa-junetinom_kf.jpg?time=1739286853)
КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува
Окрепиће вам душу и тело од првог залогаја.
12. 02. 2025. у 11:00Jована Васић
![УКУСАН И СОЧАН РУЧАК ЗА ПРАВИ ГУРМАНСКИ УЖИТАК: Карађорђева шницла УКУСАН И СОЧАН РУЧАК ЗА ПРАВИ ГУРМАНСКИ УЖИТАК: Карађорђева шницла](/data/images/2024-04-30/478164_shutterstock-1939207753_kf.jpg?time=1739285241)
УКУСАН И СОЧАН РУЧАК ЗА ПРАВИ ГУРМАНСКИ УЖИТАК: Карађорђева шницла
Карађорђева шницла је увек сигуран избор за ручак.
12. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.