ПИЛЕЋА САЛАТА СА КИКИРИКИЈЕМ: Готова за 10 минута
ВЕОМА је кремаста и идеална уз печење и предјело.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Састојци:
- 350 г пилећег филеа
- 200 г киселе павлаке
- 150 г мајонеза
- 100 г печеног кикирикија
- 100 г сусама
- 1 кашичица сенфа
- 4-5 киселих краставчића
Припрема:
Прво обарите пилетину и исецкајте на коцкице кад се прохлади. Сусам на суво пропржите пар минута да благо порумени, али не превише да не постане горак. Кикирики у блендеру уситните, а краставчиће ситно исецкајте. Све састојке сјадините. Ако нисте узели печени слани кикирики, онда посолите. Ако је кикирики слан, онда додајте мало соли по укусу.
Stil
Препоручујемо
 
                    
                    УКУС ЈЕ ЕГЗОТИЧАН И БОГАТ: Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом
26. 02. 2024. у 10:37
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)