БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити

Новости онлине

15. 03. 2024. у 20:00

Богато чорбасто јело за комплетан ручак, јело које окрепљује.

БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recipe30

Састојци:

  • бело месо 400 г
  • празилук 2 струка
  • млеко 500 мл
  • неутрална павлака 200 мл
  • сланина 100 г
  • смрзнути кукуруз 175 г
  • кромпир 3
  • со по укусу
  • уље по потреби
  • брашно 1 кашика

Припрема:

Бело месо испеците на тигању и оставите га са стране. Пропржите сланину, додајте сецкани празилук и динстајте док не омекша.

Додајте кромпир исечен на коцкице, брашно, те уз стално мешање сипајте млеко. Посолите и кувајте 20 минута.

Додајте пилетину, со, кукуруз, неутралну павлаку, а потом крчкајте још пет минута. Чорбу послужите уз хлеб.

БОНУС ВИДЕО - ДР Новости: Када треба почети са анти-аге рутином

(Жена)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: Избачени су, у току чишћење стамбених зграда

ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: "Избачени су, у току чишћење стамбених зграда"

ОРУЖАНЕ снаге Руске Федерације избациле су украјинске трупе са територије фабрике ватросталних материјала у Часовом Јару, а непријатељ је потиснут у приватни сектор. У току је чишћење стамбених зграда у граду, изјавио је саветник председника ДНР-а Игор Кимаковски.

14. 01. 2025. у 10:56

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба Ер Србији, а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба "Ер Србији", а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било

ХРВАТСКА има битно више авиопутника него Србија. Међутим, Ер Србија је потпуно доминантна у региону, пише хрватски ваздухопловни аналитичар и стручњак Ален Шћурић са регионалног портала "Замааеро", чији текст преносимо у целости.

14. 01. 2025. у 11:38

Коментари (0)

ДУШАН ТАДИЋ МАЂИОНИЧАР: Србин голом и асистенцијом оставио Фенер у шампионској трци (ВИДЕО)