ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Чорба од црног лука с хлебом и пармезаном, запечена у рерни!

Новости онлине

17. 05. 2024. у 07:00

Укусно кувано јело на француски начин.

ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Чорба од црног лука с хлебом и пармезаном, запечена у рерни!

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 300 г црног лука
  • 50 г ренданог пармезана
  • 50 г путера
  • 5 кашика киселе павлаке
  • 6 кришки хлеба
  • 1 кашика брашна

Припрема:

Исецкајте црни лук на танке листиће и продинстајте на загрејаном путеру да порумени. Додајте брашно и мешајте на тихој ватри 3-4 минута. Додајте 1,5 литар воде и појачајте ватру да проври. Тада смањите ватру и кувајте 20 минута. Посолите и побиберите по укусу. Додајте павлаку уз мешање. Одозго ставите кришке хлеба, поспите их пармезаном и пеците у загрејаној рерни на 180 степени док се качкаваљ не запече.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)

ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)

У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!

29. 11. 2025. у 08:00

ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак

ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак

ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.

28. 11. 2025. у 14:45

Коментари (1)

НЕЋЕ ДА УЧЕСТВУЈУ! Хаос због Доналда Трампа пред жреб за Светско првенство у фудбалу