ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције

Новости онлине

19. 11. 2024. у 09:00

Укусна, домаћа чорба коју ћете сасвим сигурно бар једном недељно да уврстите у свој јеловник.

ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • домаћа кобасица 300 г
  • 4 кувана јаја 
  • црни лук 1
  • шаргарепа 1
  • пашканат 1
  • кромпир 2
  • рен 1 кашичица
  • павлака 200 г
  • со по укусу

Припрема:

Кромпир исеците на коцкице и скувајте га у сланој води. На уљу пропржите кобасицу, па на истој масноћи продинстајте лук. Додајте рендану шаргарепу и пашканат, зачините и динстајте док не омекша. Вратите кобасице, налијте пилећу супу, додајте рен, па крчкајте 15 минута. Пред крај умешајте павлаку, па убаците кромпир и кувана јаја исечена на четврт.

(superrecepti)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Потписан уговор о изградњи пројекта Марина Дорћол