СТВОРЕНА ЗА ПРАЗНИЧНУ ТРПЕЗУ: Бела чорба, класик који не пролази
30. 12. 2024. у 13:00
Једноставна домаћа чорба је увек добар избор!
Повезане вести

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува
Окрепиће вам душу и тело од првог залогаја.
12. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

ОКРЕПЉУЈЕ И ДУШУ И ТЕЛО: Здрава чорба од поврћа и жалфије
Мало другачија чорба која мирише на здраво. Можете је правити с пилетином, а сасвим је добра и у варијанти с поврћем.
25. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)