ОКРЕПЉУЈЕ И ДУШУ И ТЕЛО: Здрава чорба од поврћа и жалфије
25. 01. 2025. у 11:00
Мало другачија чорба која мирише на здраво. Можете је правити с пилетином, а сасвим је добра и у варијанти с поврћем.
Повезане вести


ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува
Окрепиће вам душу и тело од првог залогаја.
12. 02. 2025. у 11:00Jована Васић
Најновије из рубрике

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ЈЕДНОСТАВНА ЗА ПРИПРЕМУ, А ТАКО УКУСНА И ОСВЕЖАВАЈУЋА: Парадајз чорба са босиљком и жалфијом
Окрепљујућа чорбица, идеална за сваки ручак.
28. 04. 2025. у 11:00

РУЧАК КОЈИ ЦЕЛА ПОРОДИЦА ОБОЖАВА: Запечене ћуфте у богатом сосу
Доносимо вам савршен рецепт, који гарантује укусан ручак.
28. 04. 2025. у 09:00

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ КОЈИ УСПЕВА СВИМА: Прво се кува, па се пече, мекан као душа
Овај хлеб се припрема тако што се прво кратко кува, па се тек онда пече и зато има посебну драж, обавезно га испробајте.
28. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)