ОКРЕПЉУЈЕ И ДУШУ И ТЕЛО: Здрава чорба од поврћа и жалфије
25. 01. 2025. у 11:00
Мало другачија чорба која мирише на здраво. Можете је правити с пилетином, а сасвим је добра и у варијанти с поврћем.
Повезане вести

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува
Окрепиће вам душу и тело од првог залогаја.
12. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

СТВОРЕНА ЗА ПРАЗНИЧНУ ТРПЕЗУ: Бела чорба, класик који не пролази
Једноставна домаћа чорба је увек добар избор!
30. 12. 2024. у 13:00Новости онлине

ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока
Поховане чоколадице по рецепту кувара Николе Каленића.
06. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ЧИМЕ СЕ МОГУ ЗАМЕНИТИ ЈАЈА У РЕЦЕПТУ: Ових 8 замена можете користити и обогатити ваше рецепте током Ускршњег поста
С обзиром на то да је почео Ускршњи пост, многи ће одлучити да избегавају јаја као део своје исхране.
06. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И АНАНАСОМ: Спој укуса који оставља без текста
Ова салата са пилетином, ананасом и куваним јајима идеална је за брз оброк, лагану вечеру или као додатак свечаном столу.
06. 03. 2025. у 13:30Јована Васић

ЧОКОЛАДНИ ДЕСЕРТ, БЕЗ БРАШНА И ШЕЋЕРА: Са само 5 састојака и 10 минута времена имаћете здраву ужину
Овај здрави десерт не само да се прави брзо и лако, већ је идеална као ужина која инстант диже енергију, а укуснији је од сваке енергетске плочице коју можете купити у радњи.
06. 03. 2025. у 12:00Jована Васић

НЕОДОЉИВА ЧОРБА ОД ДИМЉЕНОГ ЛОСОСА: Брза и једноставна припрема савршено укусног јела
Толико различита од рибље чорбе коју сте до сада пробали- заслужује да је пробате.
06. 03. 2025. у 10:30Jована Васић
Коментари (0)