ЗДРАВА И УКУСНА ПИЛЕЋА САЛАТА: Целер, парадајз и ораси употпуњују ово јело
ПИЛЕЋА салата са целером, луком и орасима може да се сервира уз кроасан, као предјело или као оброк салата.

Фото Shutterstock
Састојци:
450 г куваних пилећих груди, исечених на коцкице
240 г целера, исеченог на кришке
120 г црвеног лука, ситно сецканог
240 г ораха, грубо исецканих
За прелив:
120 г мајонеза Фото: Пиxабаy
120 г киселе павлаке
2 кашике лимуновог сока
2 кашике мирођије, ситно исецкане
1/2 кашичице соли или по укусу
1/2 кашичице црног бибера
Трик да кувана пилетина не буде сува!
Увек кувајте цео пилећи филе, а не исечен на коцкице и обавезно користите свеже месо. Тако ће пилетина бити мека.
Рецепт за најбољу пилећу салату са целером луком и орасима:
За ову салату исецкајте орахе. У великој посуди помешајте кувану пилетину исечену на коцкице, преполовљени чери парадајз, нарезан целер, сецкани лук и орахе.
БОНУС ВИДЕО - ДР НОВОСТИ: Јетра воли кафу | Проф. др Тамара Миловановић
Препоручујемо

ЈЕДНА ОД НАЈЛЕПШИХ ОРИЈЕНТАЛНИХ ПОСЛАСТИЦА: Старински рецепт за босанске урмашице
06. 02. 2025. у 13:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)