ЗДРАВА И УКУСНА ПИЛЕЋА САЛАТА: Целер, парадајз и ораси употпуњују ово јело
07. 02. 2025. у 07:00
ПИЛЕЋА салата са целером, луком и орасима може да се сервира уз кроасан, као предјело или као оброк салата.
Повезане вести

НАЈЛЕПША ПИЛЕЋА САЛАТА: Савршени прилог на празничној трпези
Пилећа салата биће савршен прилог и додатак празничној трпези, а састојке можете да прилагођавате свом укусу.
06. 12. 2024. у 10:38

САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И АНАНАСОМ: Спој укуса који оставља без текста
Ова салата са пилетином, ананасом и куваним јајима идеална је за брз оброк, лагану вечеру или као додатак свечаном столу.
06. 03. 2025. у 13:30Јована Васић

УКУСНЕ И СОЧНЕ: Ћуфте од сардина у парадајз сосу
УКОЛИКО имате конзерву сардина направите ове ћуфте у парадајз сосу, биће прави специјалитет.
09. 02. 2025. у 13:00

ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00

САЛАТА ОД КРЕМ СИРА, ПРШУТЕ И ОРАХА: Савршеног укуса и изгледа, одличан избор за празничну трпезу
Салата од крем сира, пршуте и ораха је савршена за празнике, уз крекере и лагано предјело.
27. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КРЕМАСТО И СОЧНО: Чоколадна лазања колач који се не пече
Чоколадна лазања је кремаст и сочан колач који се топи у устима.
09. 03. 2025. у 16:00

ПОСНЕ САРМЕ СА СОЈОМ И ПЕЧУРКАМА: Омиљени ручак у време поста
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
09. 03. 2025. у 15:00

ЧОРБА СА ЈАЈИМА: Фантастичан рецепт који морате пробати
Једноставна чорбица са јајима је окрепљујућа, а једноставно се прави и има јефтине састојке.
09. 03. 2025. у 13:30

НЕОДОЉИВА ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА КАФОМ: Најлепши спој укуса
Ова чоколадна торта са кафом је изузетно сочна, натопљена млеком и кафом. Уживаћете у мирису и укусу!
09. 03. 2025. у 12:00

ТРАДИЦИОНАЛНЕ САРАЈЕВСКЕ КЛЕПЕ: Комбинација теста и јунећег меса ствара симфонију укуса (ВИДЕО)
Доносимо вам оригинални рецепт за традиционалан босански специјалитет.
09. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)