ПИЛЕЋА САЛАТА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И КУКУРУЗОМ: Пожелећете изнова и изнова да је спремате
05. 04. 2025. у 13:00
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова салата прави избор. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак свакој трпези.
Повезане вести

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк
Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.
24. 04. 2025. у 13:00

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00

ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
19. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

ПУФНАСТЕ И МЕКАНЕ, МОГУ ДА СТОЈЕ ДАНИМА: Погачице са чварцима (ВИДЕО)
ЧВАРКЕ не воли свако, али зато погачице са чварцима сви обожавају.
22. 07. 2025. у 15:00

СЛАТКИШ КОЈИ СЕ У СВАКОЈ СРПСКОЈ КУЋИ СПРЕМА ВЕЋ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Сутлијаш (ВИДЕО)
ВРСТА слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
22. 07. 2025. у 13:00

ЗА УКУСНЕ МАЛЕ ЗАЛОГАЈЕ: Овај намаз од краставца је одличан (ВИДЕО)
КАДА вам треба нешто брзо и другачије.
22. 07. 2025. у 12:37

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21
Коментари (0)