САЛАТА ЗА ДУГ ЖИВОТ: Наше преци су је свакодневно имали на јеловнику
01. 11. 2025. у 15:48
ЗА дуг живот – једите ову салату, од ње нема здравије.
Повезане вести
ЗА ДУГ ЖИВОТ ЈЕДИТЕ ОВУ САЛАТУ: Kажу да од ње нема здравије
НАШЕ баке и деде су сваки дан током зимских дана, ову намирницу имали на јеловнику – кажу да доноси дуг живот.
09. 12. 2025. у 14:44
СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА "ЧУДО У ТЕГЛИ": Ојачајте имунитет пред зимске дане
КИСЕЛИ купус у тегли, природан извор здравља и зимског имунитета.
04. 11. 2025. у 16:21
ТАЈНА БУГАРСКОГ РЕЦЕПТА ЗА САВРШЕН КИСЕЛИ КУПУС: Због овог трика ће бити најукуснији - никад вам се неће кварити
ДОМАЋИЦЕ из Бугарске познате су по једном посебном трику који користе генерацијама: осим одговарајуће количине соли, у буре додају и јечам.
31. 10. 2025. у 10:50
КИСЕЛИ КУПУС НА НЕМАЧКИ НАЧИН: Додају му зачин због којег буде савршено укусан и не квари се до пролећа
НЕМАЧКИ купус се најчешће служи уз кобасице, свињетину или пире кромпир, а припрема се веома једноставно, уз само неколико састојака и мало стрпљења.
11. 10. 2025. у 15:51
Најновије из рубрике
ПАСУЉ КОЈИ ГОВОРИ 10 ЈЕЗИКА: Испробајте традиционални рецепт са којим не можете погрешити (ВИДЕО)
ПОНОСНО се враћамо јелу које нас је отхранило!
13. 12. 2025. у 16:00
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне
Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.
12. 12. 2025. у 10:00
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
Коментари (0)